Ohjaajat

Aleksi

aleksi_web

Aleksi Lemola, eli DJ Logout on musiikkituottaja ja ammatti-DJ. Koulutukseltaan hän on musiikkiteknologi ja nykyisin pyörittää omaa Logout Music-levymerkkiänsä. Muusikkoperheessä varttuneella hiphop-tuottajalla on myös vankka piano- ja teoriaopintojen tausta.

Aleksin ymmärrys hiphop-tuotantotekniikoista yltää 80-luvun samplereista ja nauhureista viimeisimpiin tekniikoihin. Hän on muun muassa opettanut iPad-musiikkisovellusten käyttöä BeatClub-työpajoissa pääkaupunkiseudun kirjastoissa. Aleksin rap-musiikin tuntemus kattaa kaikki sen aikakaudet ja alalajit, mikä mahdollistaa tuotantotyylien vaihtelun laidasta laitaan.

Mege


mege_web

Mege, eli Poeettinen on rap-artisti ja pitkäaikainen Track Factory-työpajakävijä. Mege aloitti apuohjaajana työpajoissa syksyllä 2016 aiemman ohjaajan Shakan jäätyä pois toiminnasta. Mege on myös vastannut Track Factoryn someviestinnästä.

Shaka

shaka_web

Shaka Kampara on helsinkiläinen rap-artisti, joka tunnetaan Jontti & Shaka -duosta sekä Koivuniemen Herrat yhtyeestä. Shaka aloitti rap-tekstien kirjoittamisen 90-luvun lopulla. Ensimmäiset biisit julkaistiin Monelt ne tulee mixtapella vuonna 2004.

Shaka toimi Basso-lehden vakiokolumnistina 2011-2012. Toistuvia teemoja sekä kolumneissa että rap-teksteissä ovat olleet identiteetti ja maailmankuva sekä näiden kahden vaikutus ihmisen valintoihin ja kohtaloon. Nykyisin Shaka työskentelee lähihoitajana mielenterveyskuntoutujien parissa.