Track Factory

rap_pieni

Track Factory järjestää työpajoja, joissa osallistujat pääsevät tekemään omia rap-biisejään. Pajoissa tutustutaan biisintekoon ideoinnista äänitykseen ja osallistujat saavat valmiit tuotoksensa itselleen muistoksi.

Toiminta alkoi syksyllä 2013 jolloin viikottaiset työpajat käynnistettiin nuorten toimintakeskus Hapessa. Lisäksi olemme järjestäneet monimuotoisesti lyhyempiä ja kertaluonteisia työpajoja mm. kirjastossa, messuilla ja tapahtumissa sekä keikkailleet viikottaisten työpajojen osallistujien kanssa.

Track Factoryn toiminnasta vastaa nykyisin musiikkituottaja Aleksi “DJ Logout” Lemola. Lemolan lisäksi Track Factoryn perustajana ja kehittäjänä on ollut rap-artisti Shaka Kampara.

Syksyllä 2014 RAY:n Emma&Elias-hanke kävi paikan päällä kuvaamassa ja esitteli toimintaa aktiivisen kävijän näkökulmasta.

Tilaa!

Track Factory järjestää säännöllisen toiminnan lisäksi työpajoja myös muualla. Kesto on vaihdellut kahdesta tunnista viikkoon ja sisältö on räätälöity aina ryhmän ja tilaajan tarpeiden mukaan. Pajoja voi tiedustella Aleksi Lemolalta.

Track Factory -pajat sopivat monenlaisille ryhmille. Olemme vetäneet pajoja hyvin erilaisille ja kaikenikäisille kirjoittamisesta ja musiikista kiinnostuneille ryhmille muun muassa kouluissa, nuorisotaloilla ja kirjastoissa. Aiempaa kokemusta tai asiantuntemusta ei tarvita vaan osallistujat pääsevät suoraan tekemiseen kiinni.

mpc_pieni